SPONSORNIEUWS

16-10-2020   I-Kook Keukenmatch

Sinds kort hebben we I-Kook uit Sittard mogen verwelkomen als sponsor van onze vereniging. Met het sponsoren van 2 reclameborden + de wedstrijdkleding voor de JO-7, JO-8 én de Veteranen is het I-Kook prominent zichtbaar bij Woander Forest. Waarschijnlijk denk je nu: ‘wat is de link tussen een keukenzaak in Sittard en Woander Forest?’ We leggen het je graag uit!

I-Kook in Sittard, ook wel bekend als Keukenmatch is een familiebedrijf dat wordt aangestuurd door Roger Bor en Wendy Bor – van Megen. Roger en Wendy zijn getrouwd en wonen in Doenrade. Kids Flo (8) en Djek (5) voetballen bij de jeugd van Woander en ook Roger trapt nog een balletje bij de Veteranen. En wie weet sluit peuter Tone (2) zich over een paar jaar ook aan bij de club.

 “Het is bewonderenswaardig om te zien hoe een druk gezinsleven wordt gecombineerd met het runnen van een eigen zaak” vertelt Thijs Janssen (sponsorcommissie Woander Forest). “De warmte van een familiebedrijf voel je vaak zodra je voor het eerst contact legt. Bij I-Kook is dat niet anders. De kracht van I-Kook zit in de persoonlijke benadering en de passie voor het vak. Dit voel je zodra je de zaak binnenstapt”.

Roger en Wendy leggen verder uit wat de kracht van I-Kook Sittard is. “Als familie hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht en eerlijkheid. We vullen elkaar niet alleen thuis aan, maar ook op de zaak: met Rogers ruime ervaring in de keukenbranche en Wendy’s gave om van een huis een thuis te maken. We bieden een kwalitatief hoogwaardig assortiment aan van keukens in verschillende stijlen: van modern tot Scandinavisch en van industrieel tot minimalistisch. Zodra je onze winkel binnenstapt, ervaar je iets unieks. Je voelt de passie voor keukens en interieur met een ziel. We zijn altijd op zoek naar die ene robuuste werkbank of geleefd meubel dat een keuken compleet maakt. De combinatie van keukens in verschillende stijlen met vintage maakt onze zaak uitzonderlijk.

Het familiaire gevoel uit zich tevens in transparantie. Wij zijn graag eerlijk over wat je van ons kunt verwachten. Wij begeleiden je naar jouw unieke droomkeuken en werken vanuit jouw wensen en ideeën, die we voor ieder budget passend proberen te maken. Van onze kwaliteit en service kun je op aan. Zonder poespas en zonder ondoorzichtige kortingen of cadeautjes. Samen met onze adviseurs zijn wij I-Kook Sittard / Keukenmatch. En daar zijn we trots op!”

Naast de zaak en het drukke gezinsleven heeft voetbal een prominente plek in de weekplanning. “Voetbal is voor het gezin een uitlaatklep” Vertelt Roger.

Thijs: “I-Kook Sittard / Keukenmatch is een fantastische toevoeging aan ons sponsorbestand. Als vereniging is het belangrijk om sponsoren te vinden die een binding hebben met de club. Bij I-Kook Sittard/Keukenmatch is deze binding er overduidelijk. De warmte van het familiebedrijf past perfect bij onze vereniging. We zijn trots op deze samenwerking en verheugen ons erop om zowel de jeugdteams van JO-7 / JO-8 als de Veteranen te zien spelen met het logo van I-Kook op de borst!”

Wendy & Roger in hun zaak te Sittard

10-08-2020   Woander Forest op bezoek bij nieuwe sponsor B/Focused ICT services B.V.

We zijn blij jullie te kunnen melden dat B/Focused ICT Services B.V. per ingang van het nieuwe seizoen is toegevoegd aan onze bordsponsoren. B/Focused, gevestigd te Geleen is sinds 2004 bezig met de aanleg en onderhoud van zakelijke ICT infrastructuren.

Directeur/eigenaar Ralph Dykstra: “Sinds 2004 houden wij ons bezig met zakelijke ICT oplossingen. Onze klanten zijn MKB bedrijven gevestigd in de regio (Limburg). Wij leveren onze klanten een totaalpakket op het gebied van ICT. We hebben een zeer uitgebreid dienstenpakket welke we via een ICT Menukaart aan onze klanten aanbieden. Dat kan van een klein Office 365 Abonnement tot een complete ICT Infrastructuur met netwerk, werkplekken, printers, VoIP telefooncentrale en nog veel meer. Bij al onze diensten kijken we vanwege de huidige actualiteit zoals encryptievirussen of het kapen van data erg naar digitale beveiliging. één van onze voorwaarden om zaken met ons te doen is onze security baseline. Professionaliteit, goede bereikbaarheid en een uitmuntende service zijn onze speerpunten. Meer weten? Neem een keer contact met ons op!”

De link met Woander Forest is overduidelijk: “We wonen in Merkelbeek en onze kinderen voetballen bij de jongste jeugd van Woander Forest. Via Jos Bosch ben ik benaderd door de sponsorcommissie. Deze manier van sponsoring is een mooie manier om de vereniging te steunen én om onze naamsbekendheid verder te vergroten.”

Het is mooi om te zien dat onze sponsorfamilie blijft groeien met succesvolle bedrijven die een verbondenheid hebben met de club. Namens de hele vereniging willen wij B/Focused bedanken voor hun steun! B/Focused zal per ingang van het nieuwe seizoen langs het hoofdveld te bewonderen zijn met 2 reclameborden.

www.b-focused.eu

Foto links: Thijs Janssen (voorzitter sponsorcommissie Woander Forest) en Ralph Dijkstra (Directeur/eigenaar B/Focused)

Foto rechts: op de koffie bij B/Focused met een versierde slagroomtaart