SPONSORNIEUWS

10-08-2020   Woander Forest op bezoek bij nieuwe sponsor B/Focused ICT services B.V.

We zijn blij jullie te kunnen melden dat B/Focused ICT Services B.V. per ingang van het nieuwe seizoen is toegevoegd aan onze bordsponsoren. B/Focused, gevestigd te Geleen is sinds 2004 bezig met de aanleg en onderhoud van zakelijke ICT infrastructuren.

Directeur/eigenaar Ralph Dykstra: “Sinds 2004 houden wij ons bezig met zakelijke ICT oplossingen. Onze klanten zijn MKB bedrijven gevestigd in de regio (Limburg). Wij leveren onze klanten een totaalpakket op het gebied van ICT. We hebben een zeer uitgebreid dienstenpakket welke we via een ICT Menukaart aan onze klanten aanbieden. Dat kan van een klein Office 365 Abonnement tot een complete ICT Infrastructuur met netwerk, werkplekken, printers, VoIP telefooncentrale en nog veel meer. Bij al onze diensten kijken we vanwege de huidige actualiteit zoals encryptievirussen of het kapen van data erg naar digitale beveiliging. één van onze voorwaarden om zaken met ons te doen is onze security baseline. Professionaliteit, goede bereikbaarheid en een uitmuntende service zijn onze speerpunten. Meer weten? Neem een keer contact met ons op!”

De link met Woander Forest is overduidelijk: “We wonen in Merkelbeek en onze kinderen voetballen bij de jongste jeugd van Woander Forest. Via Jos Bosch ben ik benaderd door de sponsorcommissie. Deze manier van sponsoring is een mooie manier om de vereniging te steunen én om onze naamsbekendheid verder te vergroten.”

Het is mooi om te zien dat onze sponsorfamilie blijft groeien met succesvolle bedrijven die een verbondenheid hebben met de club. Namens de hele vereniging willen wij B/Focused bedanken voor hun steun! B/Focused zal per ingang van het nieuwe seizoen langs het hoofdveld te bewonderen zijn met 2 reclameborden.

www.b-focused.eu

Foto links: Thijs Janssen (voorzitter sponsorcommissie Woander Forest) en Ralph Dijkstra (Directeur/eigenaar B/Focused)

Foto rechts: op de koffie bij B/Focused met een versierde slagroomtaart