NIEUWS

15-10-2020   De Grote Clubactie

Ook in 2020 doet Woander Forest mee aan de Grote Clubactie, met als doel om via deze loterij een mooi bedrag voor onze vereniging bij elkaar te krijgen. Loten kunnen corona-proof worden gekocht, via de op maat gemaakte website: https://clubactie.nl/lot/woander-forest/9453660!

De loten zijn inmiddels beschikbaar en kunnen tot eind november worden gekocht, op 10 december volgt de uitslag! De opbrengst zal op een goede manier in de club worden geïnvesteerd (denk bijvoorbeeld aan nieuwe kleding, materialen of ballen)!

29-09-2020   Aangescherpt COVID-19 protocol

In het kader van de nieuwe richtlijnen hier in het kort de hoofdpunten van ons nieuwe protocol voor de komende 3 weken: De kantine blijft gesloten tijdens trainingen en wedstrijden en publiek is hierbij niet welkom. Rijdende ouders van uit-spelende ploegen worden wel toegestaan op ons complex, mits zij de overige maatregelen (zoals 1,5 meter afstand) respecteren. Daarnaast dienen bezoekers van ons complex van 18 jaar of ouder zich te registreren middels de QR-code bij de poort, en blijven de hygiëne maatregelen voor iedereen van kracht. We weten het: Dit valt even ons allen zwaar, maar laten we ons samen aan deze nieuwe regels houden!

25-09-2020   Woander Forest sleutelhanger

Nu verkrijgbaar in de kantine: de Woander Forest sleutelhanger inclusief winkelwagenmuntje. De sleutelhanger kost €2.50 en is beperkt beschikbaar; op = op! Sponsoren van Woander Forest krijgen 2 examplaren per sponsor gratis, eveneens af te halen in de kantine onder vermelding van de sponsornaam.

10-08-2020   Woander Forest op bezoek bij nieuwe sponsor B/Focused ICT services B.V.

We zijn blij jullie te kunnen melden dat B/Focused ICT Services B.V. per ingang van het nieuwe seizoen is toegevoegd aan onze bordsponsoren. B/Focused, gevestigd te Geleen is sinds 2004 bezig met de aanleg en onderhoud van zakelijke ICT infrastructuren.

Directeur/eigenaar Ralph Dykstra: “Sinds 2004 houden wij ons bezig met zakelijke ICT oplossingen. Onze klanten zijn MKB bedrijven gevestigd in de regio (Limburg). Wij leveren onze klanten een totaalpakket op het gebied van ICT. We hebben een zeer uitgebreid dienstenpakket welke we via een ICT Menukaart aan onze klanten aanbieden. Dat kan van een klein Office 365 Abonnement tot een complete ICT Infrastructuur met netwerk, werkplekken, printers, VoIP telefooncentrale en nog veel meer. Bij al onze diensten kijken we vanwege de huidige actualiteit zoals encryptievirussen of het kapen van data erg naar digitale beveiliging. één van onze voorwaarden om zaken met ons te doen is onze security baseline. Professionaliteit, goede bereikbaarheid en een uitmuntende service zijn onze speerpunten. Meer weten? Neem een keer contact met ons op!”

De link met Woander Forest is overduidelijk: “We wonen in Merkelbeek en onze kinderen voetballen bij de jongste jeugd van Woander Forest. Via Jos Bosch ben ik benaderd door de sponsorcommissie. Deze manier van sponsoring is een mooie manier om de vereniging te steunen én om onze naamsbekendheid verder te vergroten.”

Het is mooi om te zien dat onze sponsorfamilie blijft groeien met succesvolle bedrijven die een verbondenheid hebben met de club. Namens de hele vereniging willen wij B/Focused bedanken voor hun steun! B/Focused zal per ingang van het nieuwe seizoen langs het hoofdveld te bewonderen zijn met 2 reclameborden.

www.b-focused.eu

01-05-2020   Trainingstijden en richtlijnen jeugd

Yes, onze jongste talenten mogen weer! Ons bestuur heeft zich de afgelopen dagen gebogen over het vraagstuk hoe we onze jeugd op een veilige manier kunnen laten trainen en ons daarbij aan de RIVM richtlijnen houden. Dat heeft geleid tot dit trainingsschema en bijbehorende maatregelen. Tevens zal er vanuit de club een poortbegeleider aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden. We zijn ontzettend blij om de jeugd op deze manier te kunnen faciliteren met elkaar hun favoriete spelletje te spelen! Overigens vinden er op dinsdag 5 mei, in verband met bevrijdingsdag, geen trainingen plaats.

21-04-2020   Woander Forest rouwt om Maurice Loo

Vol ongeloof, verbijsterd en ontzettend verdrietig ontvingen wij het bericht, dat ons lid Maurice Loo is overleden. Maurice was jarenlang voetballer van onze vereniging en tevens als jeugdleider aan onze club verbonden.

Daarnaast was hij als vader van Marijn, speler van Woander Forest, altijd aanwezig om niet alleen hem, maar ook al onze (jeugd) teams als supporter langs de lijn aan te moedigen. Op deze manier droeg hij onze vereniging altijd een warm hart toe. Hij had, ondanks zijn achteruitgaande gezondheid, altijd een positieve kijk op zaken en aandacht voor iedereen om hem heen. We zullen zijn aanwezigheid op onze velden gaan missen.

Maurice, vriend, trouwe supporter en bovenal fijn mens, bedankt voor alles, wat jij voor Woander Forest en voorheen RKDFC hebt betekend, rust nu maar uit.

Wij wensen Marijn, verdere familie, vrienden en bekenden heel veel sterkte toe om zijn gemis een plaats te gaan geven. Wij zullen dat zelf ook gaan proberen en weten zeker, dat al onze mooie herinneringen aan Maurice ons daarbij zullen helpen en dat wij hem nooit zullen vergeten.

R.I.P. Maurice Loo

06-04-2020   Woander Forest online QUIZ

De maatregelen ivm het COVID-19 virus lopen nog door tot minimaal dinsdag 28 april – en wie weet of en tot wanneer ze nog verlengd zullen worden. Om jullie iets te geven om naar uit te kijken gaat de activiteitencommissie, geïnspireerd door mooie initiatieven in de omgeving, een heuse online quiz organiseren!

En het mooie is… Iedereen mag mee doen! Of je nou lid van Woander Forest of van Jabeek bent, in Doenrade of in Puth woont; dat maakt geen fluit uit! Gezien het quizplatform kunnen er maximaal 100 woonkamers mee spelen. Jawel, woonkamers. Je kunt dus samen een team vormen met je broertje, zusje, vader, moeder of huisgenoot. De quiz zal gecoördineerd worden via “Zoom”, een soort Skype, waarmee we via de (vrijwillige) camera optie elkaar kunnen zien (als je dat wil) en maximaal kunnen socializen! We zullen ervoor zorgen dat de quiz voor iedereen toegankelijk is door vooraf een uitgebreide handleiding met jullie te delen.

Meer informatie zullen we binnenkort delen in dit evenement en via onze social media kanalen, zoals de link waarmee je je kunt opgeven voor de quiz. Stay tuned en laat alvast weten of je erbij bent door op aanwezig te klikken!

01-04-2020   Belangrijk bericht omtrent coronavirus

Lieve leden,

We hopen dat het met jullie, jullie families en vrienden goed gaat in deze bizarre tijden. Wat hebben we elkaar al lang niet meer gezien. En wat gaat het nog lang duren… We missen jullie, jullie ons ook? Zo veel dingen die we altijd vanzelfsprekend hebben gevonden, zijn dat nu ineens niet meer: Het samen op het veld staan, de lol in het kleedlokaal, het gebroederlijke biertje getapt door Hanny of Willy. We kijken met weemoed terug, maar vooral ook vooruit, naar wanneer dit weer de waan van de dag zal zijn.

Gisteren nam de KNVB de beslissing dat de competities niet hervat zullen worden, en dat er niemand zal promoveren, degraderen of wordt uitgeroepen tot kampioen. Ongetwijfeld een lastig en goed onderbouwd besluit, maar niet minder zuur voor de teams die hard voor de punten geknokt hebben – zoals ons eerste elftal, dat slechts 4 verliespunten verwijderd was van de koppositie. Ook wij, als bestuur, hebben over bepaalde vraagstukken moeten nadenken en hierover de knoop doorgehakt (uiteraard via Skype). Daarom ook dit bericht.

Laten we beginnen met het heetste hangijzer: Gerard, onze penningmeester, heeft een financieel overzicht gemaakt, en kwam al gauw tot de conclusie dat de situatie onze club op dit gebied hard raakt. We lopen veel inkomsten mis, denk met name aan de kantineomzet en georganiseerde activiteiten. We zijn er trots op dat Woander Forest op dit moment financieel gezond is, en dat willen we zo houden. We hebben het besluit genomen om de contributie door te laten lopen – in lijn met het advies van de KNVB. Sportbreed geldt het standpunt dat we de kosten die we met z’n allen maken, zoveel mogelijk met z’n allen dragen. Laten we schouder aan schouder staan voor onze vereniging waar we met z’n allen trots op zijn, en we hopen dat jullie dan ook onze “support your locals” mindset delen. Woander Forest heeft het nodig.

Als leden van onze mooie vereniging willen we er ook voor elkaar zijn tijdens deze situatie van sociaal isolement. Daarom zijn wij ontzettend trots te mogen aankondigen dat onze activiteitencommissie het initiatief heeft genomen om tegen het einde van de maand april een online quiz te organiseren. Door onze leden, voor onze leden (en voor de rest van de gemeenschap – iedereen is meer dan welkom om hieraan deel te nemen). Meer informatie hierover volgt op een later moment.

Verder zullen wij de landelijke richtlijnen (RIVM/KNVB/NOC*NSF) heel goed in de gaten houden en deze – om jullie te beschermen, om verdere verspreiding van het COVID-19 virus te voorkomen en uit respect voor iedereen die er in zijn/haar dagelijks leven mee te dealen heeft – heel strikt volgen. Dat heeft natuurlijk invloed op onze geplande activiteiten. Zo wordt de busreis naar Schalke bijvoorbeeld afgelast, en zullen we jullie ook op de hoogte blijven houden van andere activiteiten die geen doorgang kunnen vinden. Ligt dan nu alles helemaal stil op ons complex? Nee, de renovatie van onze accommodatie is aanstaande, zodat we vanaf het volgend seizoen een gehele frisse start kunnen maken op een complex waarmee we nog jaren vooruit kunnen!

Mochten jullie verder vragen hebben met betrekking kunnen jullie je natuurlijk bij ons melden via ons algemene e-mail adres (info@woanderforest.nl).

Voor nu hopen we op jullie begrip, maar laten we afspreken om contact te houden waar het kan, en alle gemiste sociale contacten keihard in te halen wanneer de situatie zich daar weer voor leent.

Blijf gezond!

Sportieve groet,

René, Chris, Gerard, Hanny, Björn, Victor, Jos, Frank, Niels, Sem, Sven, Thijs en Kars

22-03-2020   Speciaalbier avond afgelast

Vorige week heeft de Nederlandse regering de volgende maatregel ingesteld: evenementen boven de 100 bezoekers dienen te worden afgelast. Deze maatregel is nodig om het Corona-virus niet verder te laten verspreiden. Hoewel deze maatregel vooralsnog geldt tot 6 april, achten wij het niet verstandig om de Speciaalbieravond op 17 april doorgang te laten vinden om besmetting te voorkomen. Omdat niet zeker is tot hoe lang dit virus het sociale leven plat zal leggen, wordt de activiteit dit jaar volledig geannuleerd. Wel is al een nieuwe datum geprikt voor 2021 die jullie kunnen noteren. De Speciaalbieravond in 2021 zal op vrijdag 19 maart plaatsvinden. We bieden jullie twee mogelijkheden:

  1. Het aankoopbedrag van deelname wordt in april volledig gerestitueerd. Neem daarvoor contact op met Luuk Verhooren of Sven Portz.
  2. Het aankoopbedrag wordt niet gerestitueerd waarmee deelname in 2021 gegarandeerd is. Mocht begin februari 2021 blijken dat je alsnog niet kunt deelnemen, wordt het bedrag alsnog gerestitueerd. Neem ook hiervoor contact op met Luuk Verhooren en Sven Portz.

Voor nu hopen we vooral dat iedereen gezond blijft en zich dan ook goed aan de richtlijnen van het RIVM houdt. #wearewoander 🌳⚽️❤️

16-03-2020   Informatie omtrent het coronavirus

Ons dagelijks leven staat op zijn kop. Dat geldt ook voor alles wat te maken heeft met Woander Forest. In deze tijd van sociale onthouding is online communicatie belangrijker dan ooit. We willen jullie daarom als bestuur graag op de hoogte stellen van een aantal ontwikkelingen.

  1. De algemene ledenvergadering, die gepland stond op vrijdag 27 maart, wordt uitgesteld naar een nader te bepalen datum.
  2. In het kader van de maatregelen die afgelopen weekend zijn aangekondigd door onze regering zal ons sportcomplex tot minstens 6 april gesloten blijven.

Zodra er meer bekend is, zullen wij u via de sociale media en de website op de hoogte stellen.

Wij wensen jullie allen heel veel sterkte en gezondheid toe in de komende tijd!

Hartelijke groet,

Het bestuur