NIEUWS

24-05-2024   Overlijdensbericht

Met groot verdriet hebben we het bericht ontvangen dat Emile Eleveld afgelopen donderdag op 70 jarige leeftijd is overleden. Hij is in totaal drie keer trainer geweest binnen Woander Forest, voorheen RKDFC. Daarnaast was hij nog altijd als technisch adviseur verbonden aan onze vereniging. Emile droeg ons altijd een warm hart toe en voor al zijn verdiensten werd hij een paar jaar geleden benoemd tot erelid van onze vereniging. Hij wilde ook toen zijn gezondheid steeds slechter werd elke week op de hoogte worden gebracht van onze sportieve verrichtingen. Emile was een echte verenigingsman en als trainer een voorbeeld voor velen, hij wilde altijd het maximale uit spelers halen en vergat daarbij ook de menselijke kant niet. We gaan hem missen en wensen Diana, (klein) kinderen en verdere familie heel veel sterkte toe om samen met ons dit verlies te verwerken. Emile, dank je wel voor alles wat je voor ons hebt betekend, rust nu maar uit, we zullen jou nooit vergeten.

(Ere) leden, bestuur en vrienden van Woander Forest

1-12-2023   Sélection des Vins 2023

Beste leden van Woander Forest,

Voor het 4e jaar op rij hebben we met Woander Forest onze eigen ‘Sélection des Vins’: prachtige wijnen speciaal geselecteerd voor jullie als liefhebber. Uiteraard ook dit jaar weer alles in samenwerking met Het Wijnstation te Sittard.

Dit jaar hebben we gekozen voor wijnen van Domaine de Marotte uit Carpentras (Frankrijk), gelegen aan de Mont Ventoux. Piet en Karin, eigenaars van Het Wijnstation waren dit jaar op vakantie in de streek en brachten een bezoek aan Domaine de Marotte. Het Domaine wordt gerund door Daan en Elvire, limburgers die 20 jaar geleden zijn verhuisd naar Frankrijk.

De wijnen van Domaine de Marotte zijn biologisch en voor het merendeel handgeplukt. Wij hebben de volgende wijnen geselecteerd als ‘Selection des Vins 2023’:

Jullie kunnen kiezen uit 1 mousserend, 1 wit en 2 rode wijnen:

  • Summum Blanc: brut de brut (wit, mousserend). Heerlijke frisse bubbel. Druiven: Grenache blanc 40%, Marsanne 40% et Clairette 20%
  • Cuvee Luc: frisse en complexe witte wijn; bloesem citrusfruit en abrikoos (wit). Druiven: Grenache blanc 30%, Vermentino 20%, Viognier 10%, Marsanne 15% et Clairette 10%
  • Cuvee Niels: rood; vol en rond; heerlijke voor bij het kerstdiner. Druiven: Grenache 40%, Syrah 25%, Mourvèdre 20%, Carignan 15%
  • Cuvee Eline: rood; krachtpatser met houtrijping. Perfect bij vleesgerechten. Druiven: Mourvèdre 45%, Syrah 45%, Grenache 10%
 

Uiteraard zijn de wijnen ook samen te bestellen als cadeaupakket (alle 4 de flessen).

Zoals jullie van ons gewend zijn maken wij de proefervaring compleet met een videoproefnotitie. Deze zijn opgenomen vanaf het Domaine (door Daan en Elvire zelf). Ook krijgen jullie een Spotify playlist erbij met handgeplukte chansons 😉.

Prijzen en Bestelformulier: https://ap.lc/HYXtD

De volledige opbrengst van de wijnactie komt ten goede aan Woander Forest. Na bestelling en betaling (zie formulier voor instructies) volgt een bevestiging. Ophalen van de wijnen kan in de kantine van Woander Forest de week voor kerstmis. Niet in de gelegenheid de wijnen zelf op te halen? Laat het ons weten, dan regelen we iets.

Santé!

Namens Woander Forest,

Thijs & Jord

20-09-2023   Actie Vriendenloterij

Beste leden,

September is de maand van actie! Naast de start van het voetballen, hebben we uw steun gevraagd voor de RABO ClubSupport. En 20 september vindt een belactie plaats, om mensen te werven voor de Vriendenloterij. Dit alles om de financiële middelen van onze club op peil te houden.

Voor de actie van de Vriendenloterij is er een mailing aan al onze leden (18+ of ouders) gestuurd. Mocht u geen mail hebben ontvangen, en toch mee willen gaan spelen om Woander Forest te steunen, stuur dan een mailtje aan secretaris@woanderforest.nl. Er wordt dan 20 september telefonisch contact met u opgenomen.

We hopen op uw steun, en willen in 2023 graag in bijgevoegde top-30 staan!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van Woander Forest

31-05-2023   Receptie dames 2 juni

❤️💙
Het zal jullie niet ontgaan zijn, onze dames hebben zich gekroond tot de kampioen van de 5e klasse! Om dit niet zo maar aan ons voorbij te laten gaan, nodigen wij jullie uit voor een feestelijke receptie. Ben jij erbij om onze dames te feliciteren met deze knappe prestatie? Dan zien we ons vrijdag (2 juni) om 19.00 in de kantine van Woander Forest!
❤️💙

19-04-2023   Overlijden erelid Jo Packbier

Zondagavond bereikte ons het verdrietige nieuws dat ons erelid Jo Packbier op 82 jarige leeftijd is overleden.

Jo was een rasechte DFC man die altijd klaar stond voor zijn club, hij heeft door de jaren heen daarom ook tal van functies vervuld. Van trainer van de lagere elftallen tot aan leider van de selectie teams, niets was hem teveel. Maar meer nog dan zijn invulling van de diverse werkzaamheden was Jo een baken van rust en straalde hij altijd een gevoel van sympathie uit naar iedereen die met de voetbalclub verbonden was. Hij was altijd in voor een praatje met onze leden of gewoon voor een schouderklop. Jo reageerde altijd vanuit zijn hart en kon daarmee rekenen op heel veel respect van iedereen.

Ook in de laatste jaren waarin het lichamelijk allemaal zwaarder voor hem werd was hij toch nog vaak langs de lijn te vinden om zijn jongens en meiden aan te moedigen. En dat ook zoals altijd alleen maar positief.

Jo is 50 jaar lid geweest van RKDFC / Woander Forest en heeft mede bijgedragen aan het huidige bestaan van onze vereniging, iets waarvoor we altijd dankbaar zullen blijven.

De crematie vindt plaats op zaterdag 22 april om 14.00 uur in het crematorium te Heerlen en we zullen daar op een gepaste manier afscheid nemen van ons club icoon.

We wensen Coba, (klein) kinderen, familie en vrienden van Jo hele veel sterkte toe in deze zware tijd en in gedachten zijn we bij jullie.

Zijn uitspraak: “Kom op die rood-witten” zal nooit meer klinken op onze velden, maar in onze herinnering voor altijd blijven bestaan.

Bestuur, (ere) leden en supporters Woander Forest

15-03-2023   Hanentoepen
 
🐓Hanentoepen🐓 24 maart
Start 21:00uur in de kantine
€5,- inschrijfgeld (ter plekke inschrijven en betalen). Maak kans op 🐓🐓🐓🐓
04-03-2023   Woanders speciaaltjes
 
De meest smaakvolle avond komt er weer aan! Op vrijdag 14 april organiseren we Woanders Speciaaltjes. Weer een heerlijk 4 of 5 gangen menu, inclusief hapjes en de inmiddels befaamde quiz. Meld je aan voor 27 maart via Niels van Buggenum, Luuk Verhooren of Sven Portz. Of stuur een mailtje naar ac.woanderforest@gmail.com.
Ticketprijzen zijn €20,- voor het blonde 5 gangenmenu, €15 voor het zoete 4 gangenmenu of €10 voor het alcoholvrije 4 gangenmenu. Bij ieder menu worden hapjes geserveerd.
09-02-2023   Carnavals Cantus
 
🔴🟡🟢
Beste leden / vrienden van Woander.
Aanstaande vrijdag is het zo ver! De Carnavals Cantus in de kantine. Om 20:00 zullen we starten met de Cantus en deze zal ongeveer tot 22:00 duren. Voor de mensen die zich hebben opgegeven zijn er tekstboekjes gedrukt.
Vergeten op de geven? Kom gewoon gezellig meezingen zonder tekst!🎤🎤
Na de cantus zullen we doorgaan met muziek draaien en om 23:11 wordt de prins of prinses van Woander Forest uitgeroepen!
Tot vrijdag?🍻🍻

23-12-2022   JO-13 kampioen!

In de2efase 2022 zijn deze kanjers kampioen geworden met één gelijkspel en de rest alleen maar overwinningen! Fantastisch hoe deze groep gegroeid is en vol inzet doorgaat tot het laatste fluitsigsnaal. Felicitaties aan deze toppers!

16-09-2022   Steun jij onze vereniging?
 
Met Rabo Clubsupport hoef je daarvoor alleen maar via de Rabobank app of via rabobank.nl/clubsupport op Woander Forest te stemmen. Dat kost jou niets, maar levert onze vereniging heel veel op! Alvast bedankt voor de steun!
02-03-2022   Vrijdag 29 april speciaalbieravond!
 
Hij is terug: de speciaalbieravond! Gepland en gecancelled in 2020 ivm de pandemie kunnen we deze publiekslieveling nu eindelijk weer laten plaatsvinden! De 55 liefhebbers die in 2020 al betaald hebben zullen individueel geïnformeerd worden, maar ook nieuwe deelnemers zijn van harte welkom om één van de 3 menu’s te reserveren door te mailen naar ac.woanderforest@gmail.com
Tot de 29e april!

31-01-2022   WELKOM BENNIE SALEMINK!

We zijn zeer verheugd bekend te mogen maken dat Bennie Salemink met ingang van volgend seizoen aan het roer staat als trainer van ons 2e elftal. We kwamen Bennie eerder nog als bloedfanatieke voetballer tegen: ons eerste elftal speelde namelijk meermaals tegen hem als speler van Abdissenbosch. Als trainer heeft Bennie inmiddels een bak aan ervaring als coach van de eerste elftallen van onder anderen Walburgia en Conventus. Een zeer waardige opvolger dus voor onze huidige succestrainer Sjoerd Knibbeler, die – in combinatie met het trainerschap van het elftal van zoon Vince – 6 dagen op het voetbalveld staan wat gortig vond en daarom volgend seizoen het stokje doorgeeft. Welkom dus, Bennie, en op naar een succesvolle samenwerking!

25-01-2022   Brief nieuwe COVID-maatregelen

19-11-2021   Nieuwe COVID-maatregelen

Beste leden,

Als bestuur proberen wij het sporten bij Woander Forest zoveel mogelijk voor jullie allemaal te faciliteren. In deze vervelende tijd hebben wij ook als vereniging te maken met maatregelen die ons worden opgelegd – en waar wij ons aan dienen te houden. Dat betekent op korte termijn het volgende:

– Sportbeoefening blijft mogelijk voor alle leeftijden
– Supporters zijn zowel bij jeugd als senioren niet welkom. Een uitzondering wordt er gemaakt voor “rij-ouders” bij de jeugd
– Gezien de huidige regels en de capaciteit van onze vrijwilligers zien wij ons helaas genoodzaakt om de kantine op zaterdag voorlopig te sluiten
– Op zondag is de kantine alleen open voor spelers, en wordt deze gesloten 1 uur nadat de laatste sportactiviteit is afgelopen

We hopen op jullie begrip voor deze maatregelen en dat we deze zo snel mogelijk weer los kunnen laten.

Sportieve groet,
Het bestuur

01-09-2021   Annulering activiteit 11 september
 
Helaas zien wij ons genoodzaakt om de activiteit op 11 september te annuleren. Wij hadden er enorm veel zin in en stonden met de scanners in onze hand al klaar om iedereen toegang te verlenen. Deze week hoorden wij echter pas dat de kantine onder dezelfde regelgeving valt als de reguliere horeca, nav de ingediende vergunningaanvraag. Hierdoor mogen we geen entertainment op of rondom de kantine en het terras organiseren. We hebben zodoende geen toestemming om te werken met testen voor toegang rondom de kantine. Dat zou betekenen dat iedereen een vaste zit plek moet worden toegewezen bij de barbecue en rekening moet worden gehouden met de anderhalvemeter maatregel.
Uiteraard is er gekeken naar wat wel kan. Echter zijn we tot de conclusie moeten komen dat die alternatieven te veel beperkingen hebben, niet sfeerverhogend werken en de charme en spontaniteit van het samen zijn niet ten goede komen. Personen die reeds betaald hebben, krijgen het volledige bedrag teruggestort.
 
Het is helaas even niet anders. Maar niet getreurd. De voorbereidingen zullen niet voor niets zijn. We broeden al op een nieuwe activiteit. Het is even wachten,
maar dat zal beloond worden.
17-08-2021   PARTYTIME 11 september
 
Ja! We mogen weer! Omdat we jullie zo erg gemist hebben én omdat ons complex gerenoveerd is, pakken we uit op 11 september. Voor het eerst sinds lange tijd organiseren we weer een fysieke Woander activiteit voor jong en oud. Een programma met jeugdactiviteiten, Bourgondisch genieten en muzikale omlijsting.
 
Wat gaan we doen? Nou, dit gaan we doen!
 
-13.30u Spellen Parcours
-15.00u Ouders tegen jeugd
-15.30u Penaltybokaal met ster keeper Luc Cremers
-17.00u Jeugd tegen selectie
-18u Een heerlijke barbecue
-19u Avontuurlijke en spetterende muzikale verassingsomlijsting tot in de late uurtjes
 
En er zijn de hele middag mogelijkheden om voetvolley of een pannapotje te spelen. Trek dus gerust iets sportiefs aan. Dat geldt ook voor de ouders. De douchefaciliteiten zijn beschikbaar.
Het hele programma, inclusief barbecue, is gratis voor jeugd tot en met 18 jaar. Volwassenen betalen slechts €10,-.
 
Aanmelden kan via https://forms.gle/5AFuuR8irKAjJQeF6 en tot uiterlijk 1 september. Zeker niet vergeten, zodat wij tijdig alle inkopen kunnen doen. De aanmelding voor volwassenen is pas definitief als de bijdrage betaald is. Het bedrag kun onder vermelding van je voor- en achternaam overmaken op NL48RABO0133102300.
 
Uiteraard zullen wij ons houden aan de richtlijnen voor het organiseren van activiteiten. Dat betekent dat je vooraf bent aangemeld en een vaccinatiebewijs, testbewijs of herstelbewijs nodig hebt. Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Wij scannen bij de ingang de QR- code. En neem je legitimatiebewijs mee.
 
We willen iedereen vragen om tussen 13.00u en 13.30u binnen te lopen. Sla je het middagprogramma over? Shame on you! Maar kom dan tussen 17u en 18.30u naar de ingang.
 
Wij hebben er weer zin in! Hopelijk jullie ook!
Tot 11 september op ons gerenoveerde complex

12-07-2021   Opening gerenoveerd sportcomplex

Afgelopen coronajaar is er hard gewerkt aan de renovatie van ons sportcomplex. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe CV-ketel (de douches waren nooit eerder zo warm!), een verbouwd terras met overkapping en een gloednieuwe glazen schuifpui en plafonds in de kantine. Hiermee is onze Steenakker future-proof. Omdat dit niet mogelijk was geweest zonder de gemeente Beekdaelen en onze trouwe sponsoren werd het complex afgelopen vrijdag officieel en corona-proof geopend door de burgemeester en onze voorzitter; onder toeziend oog van bestuursleden, sponsoren en wethouders. We verliezen onze allerbelangrijkste stakeholders – onze leden – overigens ook niet uit het oog. Die mogen rekenen op een feestelijke opening aan het begin van aankomend seizoen!

05-07-2021   Heidag
 
Waar staat onze vereniging eigenlijk voor? Waar willen we met onze vereniging naartoe? Wat mogen mensen verwachten als ze lid bij ons worden? Wat zijn de uitdagingen die ons in het verschiet liggen?
 
Tijdens een heuse ‘heidag’, afgelopen zaterdag, begon onder de uitstekende leiding van Jorg Smeets (Huis voor de Sport) een traject voor onze vereniging, waarin een groep van 15 verenigingsmensen over dit soort vragen nadenkt. Het doel is om in een aantal sessies tot een duidelijke visie te komen over de toekomst van onze club. Want met een duidelijke visie, kun je ook ergens naartoe werken! To be continued… Oh – en vind je het leuk of interessant om hierover mee te denken, laat het dan even weten. Alle input is welkom!

03-05-2021   Geen contributie in juli, augustus en september

Beste leden,

Inmiddels zijn we al sinds maart 2020 gebonden aan verregaande maatregelen, waardoor we als vereniging niet hebben kunnen bieden waarvoor we staan: Voetballen in team- en competitieverband met sociale ontspanning na trainingen en wedstrijden in onze kantine. Ondanks dit alles zijn jullie achter de vereniging blijven staan: Geen enkel lid is gestopt of heeft zijn contributie “on hold” gezet door de hele situatie. Heel veel dank hiervoor! Als blijk van waardering hebben we als bestuur besloten dat voor alle leden in de maanden juli, augustus en september géén contributie geind zal worden.

Op basis van de laatste prognoses hebben wij er vertrouwen in dat er volgend seizoen weer gestart zal worden met de competities. De zomerstop wordt extra ingekort. Laten we hopen dat we zo snel mogelijk weer terug kunnen naar het oude normaal en elkaar weer kunnen ontmoeten op de Steenakker.

Tot slot nog een laatste belofte: Zodra het weer mag zal er voor alle leden een feest georganiseerd worden in combinatie met de officiële heropening van onze gerenoveerde accommodatie!

Hopelijk tot snel,

Namens het bestuur van Woander Forest,

René Cobben, voorzitter

03-12-2020   Rabo ClubSupport

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken.

Met Rabo ClubSupport bieden wij kennis, ons netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Leden van Rabobank Zuid-Limburg Oost hebben tijdens de stemperiode bepaald welke financiële bijdrage de deelnemende clubs en verenigingen ontvangen.

Naam: Woander Forest
Bestedingsdoel: Kosten fusie en corona te verlichten
Bedrag: € 646,29

Bedankt voor jullie deelname aan Rabo ClubSupport! Speciaal voor Woander Forest hebben we een persoonlijke video gemaakt. Wij wensen Woander Forest veel succes bij de realisatie van het bestedingsdoel.

Team Marketing, Communicatie & Coöperatie
Rabobank Zuid-Limburg Oost

15-10-2020   De Grote Clubactie

Ook in 2020 doet Woander Forest mee aan de Grote Clubactie, met als doel om via deze loterij een mooi bedrag voor onze vereniging bij elkaar te krijgen. Loten kunnen corona-proof worden gekocht, via de op maat gemaakte website: https://clubactie.nl/lot/woander-forest/9453660!

De loten zijn inmiddels beschikbaar en kunnen tot eind november worden gekocht, op 10 december volgt de uitslag! De opbrengst zal op een goede manier in de club worden geïnvesteerd (denk bijvoorbeeld aan nieuwe kleding, materialen of ballen)!

29-09-2020   Aangescherpt COVID-19 protocol

In het kader van de nieuwe richtlijnen hier in het kort de hoofdpunten van ons nieuwe protocol voor de komende 3 weken: De kantine blijft gesloten tijdens trainingen en wedstrijden en publiek is hierbij niet welkom. Rijdende ouders van uit-spelende ploegen worden wel toegestaan op ons complex, mits zij de overige maatregelen (zoals 1,5 meter afstand) respecteren. Daarnaast dienen bezoekers van ons complex van 18 jaar of ouder zich te registreren middels de QR-code bij de poort, en blijven de hygiëne maatregelen voor iedereen van kracht. We weten het: Dit valt even ons allen zwaar, maar laten we ons samen aan deze nieuwe regels houden!

25-09-2020   Woander Forest sleutelhanger

Nu verkrijgbaar in de kantine: de Woander Forest sleutelhanger inclusief winkelwagenmuntje. De sleutelhanger kost €2.50 en is beperkt beschikbaar; op = op! Sponsoren van Woander Forest krijgen 2 examplaren per sponsor gratis, eveneens af te halen in de kantine onder vermelding van de sponsornaam.

10-08-2020   Woander Forest op bezoek bij nieuwe sponsor B/Focused ICT services B.V.

We zijn blij jullie te kunnen melden dat B/Focused ICT Services B.V. per ingang van het nieuwe seizoen is toegevoegd aan onze bordsponsoren. B/Focused, gevestigd te Geleen is sinds 2004 bezig met de aanleg en onderhoud van zakelijke ICT infrastructuren.

Directeur/eigenaar Ralph Dykstra: “Sinds 2004 houden wij ons bezig met zakelijke ICT oplossingen. Onze klanten zijn MKB bedrijven gevestigd in de regio (Limburg). Wij leveren onze klanten een totaalpakket op het gebied van ICT. We hebben een zeer uitgebreid dienstenpakket welke we via een ICT Menukaart aan onze klanten aanbieden. Dat kan van een klein Office 365 Abonnement tot een complete ICT Infrastructuur met netwerk, werkplekken, printers, VoIP telefooncentrale en nog veel meer. Bij al onze diensten kijken we vanwege de huidige actualiteit zoals encryptievirussen of het kapen van data erg naar digitale beveiliging. één van onze voorwaarden om zaken met ons te doen is onze security baseline. Professionaliteit, goede bereikbaarheid en een uitmuntende service zijn onze speerpunten. Meer weten? Neem een keer contact met ons op!”

De link met Woander Forest is overduidelijk: “We wonen in Merkelbeek en onze kinderen voetballen bij de jongste jeugd van Woander Forest. Via Jos Bosch ben ik benaderd door de sponsorcommissie. Deze manier van sponsoring is een mooie manier om de vereniging te steunen én om onze naamsbekendheid verder te vergroten.”

Het is mooi om te zien dat onze sponsorfamilie blijft groeien met succesvolle bedrijven die een verbondenheid hebben met de club. Namens de hele vereniging willen wij B/Focused bedanken voor hun steun! B/Focused zal per ingang van het nieuwe seizoen langs het hoofdveld te bewonderen zijn met 2 reclameborden.

www.b-focused.eu

01-05-2020   Trainingstijden en richtlijnen jeugd

Yes, onze jongste talenten mogen weer! Ons bestuur heeft zich de afgelopen dagen gebogen over het vraagstuk hoe we onze jeugd op een veilige manier kunnen laten trainen en ons daarbij aan de RIVM richtlijnen houden. Dat heeft geleid tot dit trainingsschema en bijbehorende maatregelen. Tevens zal er vanuit de club een poortbegeleider aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden. We zijn ontzettend blij om de jeugd op deze manier te kunnen faciliteren met elkaar hun favoriete spelletje te spelen! Overigens vinden er op dinsdag 5 mei, in verband met bevrijdingsdag, geen trainingen plaats.

21-04-2020   Woander Forest rouwt om Maurice Loo

Vol ongeloof, verbijsterd en ontzettend verdrietig ontvingen wij het bericht, dat ons lid Maurice Loo is overleden. Maurice was jarenlang voetballer van onze vereniging en tevens als jeugdleider aan onze club verbonden.

Daarnaast was hij als vader van Marijn, speler van Woander Forest, altijd aanwezig om niet alleen hem, maar ook al onze (jeugd) teams als supporter langs de lijn aan te moedigen. Op deze manier droeg hij onze vereniging altijd een warm hart toe. Hij had, ondanks zijn achteruitgaande gezondheid, altijd een positieve kijk op zaken en aandacht voor iedereen om hem heen. We zullen zijn aanwezigheid op onze velden gaan missen.

Maurice, vriend, trouwe supporter en bovenal fijn mens, bedankt voor alles, wat jij voor Woander Forest en voorheen RKDFC hebt betekend, rust nu maar uit.

Wij wensen Marijn, verdere familie, vrienden en bekenden heel veel sterkte toe om zijn gemis een plaats te gaan geven. Wij zullen dat zelf ook gaan proberen en weten zeker, dat al onze mooie herinneringen aan Maurice ons daarbij zullen helpen en dat wij hem nooit zullen vergeten.

R.I.P. Maurice Loo

06-04-2020   Woander Forest online QUIZ

De maatregelen ivm het COVID-19 virus lopen nog door tot minimaal dinsdag 28 april – en wie weet of en tot wanneer ze nog verlengd zullen worden. Om jullie iets te geven om naar uit te kijken gaat de activiteitencommissie, geïnspireerd door mooie initiatieven in de omgeving, een heuse online quiz organiseren!

En het mooie is… Iedereen mag mee doen! Of je nou lid van Woander Forest of van Jabeek bent, in Doenrade of in Puth woont; dat maakt geen fluit uit! Gezien het quizplatform kunnen er maximaal 100 woonkamers mee spelen. Jawel, woonkamers. Je kunt dus samen een team vormen met je broertje, zusje, vader, moeder of huisgenoot. De quiz zal gecoördineerd worden via “Zoom”, een soort Skype, waarmee we via de (vrijwillige) camera optie elkaar kunnen zien (als je dat wil) en maximaal kunnen socializen! We zullen ervoor zorgen dat de quiz voor iedereen toegankelijk is door vooraf een uitgebreide handleiding met jullie te delen.

Meer informatie zullen we binnenkort delen in dit evenement en via onze social media kanalen, zoals de link waarmee je je kunt opgeven voor de quiz. Stay tuned en laat alvast weten of je erbij bent door op aanwezig te klikken!

01-04-2020   Belangrijk bericht omtrent coronavirus

Lieve leden,

We hopen dat het met jullie, jullie families en vrienden goed gaat in deze bizarre tijden. Wat hebben we elkaar al lang niet meer gezien. En wat gaat het nog lang duren… We missen jullie, jullie ons ook? Zo veel dingen die we altijd vanzelfsprekend hebben gevonden, zijn dat nu ineens niet meer: Het samen op het veld staan, de lol in het kleedlokaal, het gebroederlijke biertje getapt door Hanny of Willy. We kijken met weemoed terug, maar vooral ook vooruit, naar wanneer dit weer de waan van de dag zal zijn.

Gisteren nam de KNVB de beslissing dat de competities niet hervat zullen worden, en dat er niemand zal promoveren, degraderen of wordt uitgeroepen tot kampioen. Ongetwijfeld een lastig en goed onderbouwd besluit, maar niet minder zuur voor de teams die hard voor de punten geknokt hebben – zoals ons eerste elftal, dat slechts 4 verliespunten verwijderd was van de koppositie. Ook wij, als bestuur, hebben over bepaalde vraagstukken moeten nadenken en hierover de knoop doorgehakt (uiteraard via Skype). Daarom ook dit bericht.

Laten we beginnen met het heetste hangijzer: Gerard, onze penningmeester, heeft een financieel overzicht gemaakt, en kwam al gauw tot de conclusie dat de situatie onze club op dit gebied hard raakt. We lopen veel inkomsten mis, denk met name aan de kantineomzet en georganiseerde activiteiten. We zijn er trots op dat Woander Forest op dit moment financieel gezond is, en dat willen we zo houden. We hebben het besluit genomen om de contributie door te laten lopen – in lijn met het advies van de KNVB. Sportbreed geldt het standpunt dat we de kosten die we met z’n allen maken, zoveel mogelijk met z’n allen dragen. Laten we schouder aan schouder staan voor onze vereniging waar we met z’n allen trots op zijn, en we hopen dat jullie dan ook onze “support your locals” mindset delen. Woander Forest heeft het nodig.

Als leden van onze mooie vereniging willen we er ook voor elkaar zijn tijdens deze situatie van sociaal isolement. Daarom zijn wij ontzettend trots te mogen aankondigen dat onze activiteitencommissie het initiatief heeft genomen om tegen het einde van de maand april een online quiz te organiseren. Door onze leden, voor onze leden (en voor de rest van de gemeenschap – iedereen is meer dan welkom om hieraan deel te nemen). Meer informatie hierover volgt op een later moment.

Verder zullen wij de landelijke richtlijnen (RIVM/KNVB/NOC*NSF) heel goed in de gaten houden en deze – om jullie te beschermen, om verdere verspreiding van het COVID-19 virus te voorkomen en uit respect voor iedereen die er in zijn/haar dagelijks leven mee te dealen heeft – heel strikt volgen. Dat heeft natuurlijk invloed op onze geplande activiteiten. Zo wordt de busreis naar Schalke bijvoorbeeld afgelast, en zullen we jullie ook op de hoogte blijven houden van andere activiteiten die geen doorgang kunnen vinden. Ligt dan nu alles helemaal stil op ons complex? Nee, de renovatie van onze accommodatie is aanstaande, zodat we vanaf het volgend seizoen een gehele frisse start kunnen maken op een complex waarmee we nog jaren vooruit kunnen!

Mochten jullie verder vragen hebben met betrekking kunnen jullie je natuurlijk bij ons melden via ons algemene e-mail adres (info@woanderforest.nl).

Voor nu hopen we op jullie begrip, maar laten we afspreken om contact te houden waar het kan, en alle gemiste sociale contacten keihard in te halen wanneer de situatie zich daar weer voor leent.

Blijf gezond!

Sportieve groet,

René, Chris, Gerard, Hanny, Björn, Victor, Jos, Frank, Niels, Sem, Sven, Thijs en Kars

22-03-2020   Speciaalbier avond afgelast

Vorige week heeft de Nederlandse regering de volgende maatregel ingesteld: evenementen boven de 100 bezoekers dienen te worden afgelast. Deze maatregel is nodig om het Corona-virus niet verder te laten verspreiden. Hoewel deze maatregel vooralsnog geldt tot 6 april, achten wij het niet verstandig om de Speciaalbieravond op 17 april doorgang te laten vinden om besmetting te voorkomen. Omdat niet zeker is tot hoe lang dit virus het sociale leven plat zal leggen, wordt de activiteit dit jaar volledig geannuleerd. Wel is al een nieuwe datum geprikt voor 2021 die jullie kunnen noteren. De Speciaalbieravond in 2021 zal op vrijdag 19 maart plaatsvinden. We bieden jullie twee mogelijkheden:

  1. Het aankoopbedrag van deelname wordt in april volledig gerestitueerd. Neem daarvoor contact op met Luuk Verhooren of Sven Portz.
  2. Het aankoopbedrag wordt niet gerestitueerd waarmee deelname in 2021 gegarandeerd is. Mocht begin februari 2021 blijken dat je alsnog niet kunt deelnemen, wordt het bedrag alsnog gerestitueerd. Neem ook hiervoor contact op met Luuk Verhooren en Sven Portz.

Voor nu hopen we vooral dat iedereen gezond blijft en zich dan ook goed aan de richtlijnen van het RIVM houdt. #wearewoander 🌳⚽️❤️

16-03-2020   Informatie omtrent het coronavirus

Ons dagelijks leven staat op zijn kop. Dat geldt ook voor alles wat te maken heeft met Woander Forest. In deze tijd van sociale onthouding is online communicatie belangrijker dan ooit. We willen jullie daarom als bestuur graag op de hoogte stellen van een aantal ontwikkelingen.

  1. De algemene ledenvergadering, die gepland stond op vrijdag 27 maart, wordt uitgesteld naar een nader te bepalen datum.
  2. In het kader van de maatregelen die afgelopen weekend zijn aangekondigd door onze regering zal ons sportcomplex tot minstens 6 april gesloten blijven.

Zodra er meer bekend is, zullen wij u via de sociale media en de website op de hoogte stellen.

Wij wensen jullie allen heel veel sterkte en gezondheid toe in de komende tijd!

Hartelijke groet,

Het bestuur