Na het succes van vorig jaar en het enthousiasme van alle deelnemers, organiseren we Foodball weer in 2019!

“Heel Merkelbeek (en omstreken) bakt”! Met sporten bouw je niet alleen een goede conditie op, je verbrandt ook calorieën. En daar krijg je honger van. Goed eten na het sporten is dus belangrijk. En af en  toe mag je je ook belonen met een heerlijke lekkernij. Daarom combineren we sport en eten tijdens Foodball. We organiseren een heuse culinaire wedstrijd, waar je gekroond kunt worden tot beste  keukenprins/prinses. Vooraf bereid je jouw lekkernij voor en op de dag zelf mogen mensen proeven en beoordelen wat je hebt gemaakt. Het publiek van de zeemcup en een professionele jury bepalen de winnaar. En alvast een tip: je krijgt extra punten als je een DFC-tintje aan het recept toevoegt.

Hou je zelf niet zo van bakken, maar vind je het wel lekker om te eten? Dan ben je meer dan welkom om te komen proeven wat de lokale masterchefs hebben voorbereid! Diezelfde dag is er van alles te  beleven tijdens de Zeemcup op sportcomplex De Steenakker.

Wie kunnen er meedoen aan RKDFC Foodball?

Iedereen die graag kookt, of proeft!

Meedoen? Stuur een mail naar s.portz@live.nl met je contactgegevens en of je een taart, cake, koekjes, etc wilt bakken. Bakkers klaar? Bakken maar!

X