Bestelformulier

Beste vriend van Woander Forest,

Met trots presenteren wij je deze wijnen, onderdeel van de Woander Forest Wijnselectie 2020. In samenwerking met Het Wijnstation uit Sittard, sponsor van onze vereniging, hebben wij speciaal voor jou deze wijn geselecteerd. Of je nu een kenner bent of niet; deze wijn is er voor zowel de beginner als de ervaren wijndrinker en is geschikt voor iedere gelegenheid!

De wijnen zijn afkomstig van het gerenommeerde wijnhuis “Domaine la Provenquiere” uit de Languedoc-Roussillon (Frankrijk). De naam verwijst naar Jean Provenquier, 1e eigenaar van het Chateau de la Provenquiere, welke in de 15e eeuw werd gebouwd. De omliggende wijngaarden zijn verdeeld over 4 dorpen en faciliteren de basisfilosofie van de wijnmakers: maak alleen van de beste druiven wijn.

De wijn is onderdeel van de serie ‘’Les Invincibles”, hetgeen “de onoverwinnelijken” betekent.

Piet Hermens, samen met vrouw Karin eigenaar van Het Wijnstation, is trots op de samenwerking met Woander Forest. “We zijn verheugd om te zien dat met deze samenwerking 2 topwijnen aan het netwerk van Woander Forest beschikbaar gesteld worden. We zijn goed bekend met Domaine la Provenquiere, daar wij 5 jaar geleden zelf deze wijnen hebben geproefd op een mooie zomerdag, op de binnenplaats van het Chateau. Ons viel meteen op dat de kleinschaligheid en het enthousiasme zich vertalen in prachtige wijnen. Sinds we deze wijnen hebben geproefd zijn wij fan. Deze wijnen zijn een vast onderdeel van ons assortiment. We hopen dat jullie genieten van deze mooie wijnen en nodigen jullie graag uit om eens een keer een kijkje te nemen in onze wijnbar & winkel in Sittard!”

“Het idee voor deze wijnen kwam tot stand omdat wij onze sponsoren wilden bedanken voor hun steun in dit bijzondere jaar” legt Thijs Janssen (voorzitter Sponsorcommissie) uit. “In dit bijzondere jaar, waarin er weinig gevoetbald is, zijn al onze sponsoren ons trouw gebleven en is ons zakelijk netwerk zelfs gegroeid. We weten dat dit geen vanzelfsprekendheid is en zijn onze sponsoren hiervoor dan ook erg dankbaar. Met dit relatiegeschenk willen we laten zien waar we voor staan: verbinding. Kan dit niet op De Steenakker, dan maar in eenieders woonkamer!”

ALLE FLESSEN ZIJN UITVERKOCHT!